• Sun. Dec 3rd, 2023

News Eyeo

All Important News

rewrite this title Istina iza maske: Laž koju svaki znak Zodijaka govori drugima da sakrije svoje pravo lice

ByEditor

Nov 20, 2023

Bez obzira na spol, karakteristike Ovna su iste. Ovan je izrazito iskren, ali može biti agresivan. Zna se pretvarati da nema loše namjere, ali se često povrijedi one koje voli. Žene Ovnovi su jednako iskrene, ali žele biti neovisne i ponekad su bezobzirne.

Bikovi su odgovorni i financijski stabilni, ali njihova laž je da su sretni sa svim dijelovima svoga života. Muškarci Bikovi mogu biti osvetoljubivi, a žene Bikove su ponekad nespremne priznati svoju ljubomoru.

Blizanci su svestrani i društveni, ali muškarci Blizanci lažu da im nije stalo do bivših partnera. Žene Blizanci lažu kako bi bile omiljene, ali su zapravo vrlo nesigurne.

Rak je karizmatičan, ali ponekad dolazi do ljutnje. Laž koju govori je da nije emocionalno ovisan. Žene Raci su društvene, ali se često bore s nesigurnošću.

Lavovi su odvažni vođe, ali lažu kako im ne treba odobravanje. Muškarci Lavovi teško podnose kada netko drugi ima moć. Žene Lavovi su snažne i napredne, ali im nedostaje suosjećanja.

Djevice su analitične i racionalne, ali muškarci Djevice lažu kako su sposobni za duboke emocije. Žene Djevice ne shvaćaju koliko su kritične prema drugima.

Vage su karizmatične, ali muškarci Vage lažu kako im nije stalo do tuđeg mišljenja. Žene Vage lažu o svojoj dubokoj povezanosti s emocijama.

Škorpioni su strastveni i osjetljivi, ali lažu kako nisu posesivni. Žene Škorpioni koriste svoju privlačnost kao prednost, ali se mogu pretvoriti u drugu osobu ako se osjećaju ugroženima.

By Editor

Leave a Reply